Steun ons:

Dankzij dergelijke giften van mensen met een goed hart en sponsors die ons helpen met aangepaste bussen te kopen, vervoert De Antwerpse Rolkar elke dag mensen met een mobiliteitsbeperking van hun huis naar hun werk, school, de winkel, familie en sport- of cultuuractiviteit. Overal in Vlaanderen, ook in uw buurt buurt, wonen personen met een handicap of die moeilijk te been zijn en van onze dienst gebruik kunnen maken.

Als vzw ontvangen wij van de provincie subsidies tot eind 2017. Vanaf 2018 worden deze werkingsmiddelen herzien en bestaat de kans dat deze toelage vermindert of zelfs wordt afgeschaft. Om de werking van de vzw te garanderen rekenen wij op jullie steun. Op termijn streven wij ernaar onze dienst te optimaliseren en de busjes te vernieuwen.

Vrijwilligers:

Bent u gemotiveerd om ons team te versterken en wilt u zich graag inzetten als vrijwilliger? Beschikt u over een rijbewijs en ben je vrij tussen 7u - 12u of 15u30 - 23u30? Neem dan contact op met de verantwoordelijke voor de coördinatie om een afspraak te maken.

Giften:

Als u overtuigt bent van de werking van onze vzw dan kunt u een gift doen. Elke gift is van harte welkom. Hoe groot of hoe klein het bedrag ook is, u helpt ons er steeds enorm mee vooruit. Indien je een financiële bijdrage wenst te leveren kan dat op onze rekening:
IBAN: BE84-0011-5773-9759
met vermelding
"steun aankoop vzw Antwerpse Rolkar”.

Weet ook dat wij u volgend jaar een fiscaal attest sturen voor al jouw giften vanaf 40 euro; zo bekom je een belastingvermindering van 45% op jouw financiële bijdrage.

Sponsoring:

Bent u als bedrijf of organisatie begaan met de maatschappij en wenst u een goed doel te sponsoren, dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt onze vzw steunen door een financiële bijdrage te doen of door bijvoorbeeld een busje te doneren in ruil voor bestickering van uw logo op onze busjes en vermelding op de website.

Met uw donatie of sponsoring maakt u werkelijk het verschil voor de mensen die onze hulp dagelijks nodig hebben!

Alvast bedankt voor uw bijdrage.

Nuttige info

Contact

DOAV De Antwerpse Rolkar vzw
Clara Snellingsstraat 27
2100 Deurne

IBAN: BE84-0011-5773-9759
BIC: GEBABEBB

Tel: 03/230.02.23
Fax: 03/218.51.08
Email: boekingen@rolkar.be
BTW nr: 0431 407 104

De Antwerpse Rolkar verhuist op 1 oktober naar het Sociaal centrum Deurne Expo aan de Clara Snellingsstraat 27 te 2100 Deurne.